Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Futbol
  4. »
  5. Galatasaray Nelsson için harekete geçti! İşte muhteşem plan!

Galatasaray Nelsson için harekete geçti! İşte muhteşem plan!

abaddonn abaddonn - - 1 dk okuma süresi
27 0

Son dakika Galatasaray transfer haberleri… Bir süredir Galatasaray’da adı transfer ile birlikte anılan Nelsson için sarı kırmızılıların muhteşem bir plan yaptığı ortaya çıktı. Buna göre takımda forma şansı bulamayan yıldız ismin gönderilmesi gündemde. Ancak yaz transfer döneminde bonservis ile gitmesi gündeme gelen oyuncudan Galatasaray bonservis ücreti kazanmayı hedefliyor. Peki ama nasıl?

Formasını bu yıl Sanchez’e kaptıran Nelsson, mutsuzluğunu her zaman ifade ediyor. Buna göre yıldız oyuncudan Galatasaray’da bonservis bedeli kazanmak istiyor. Bunun için bir de plan yapan yönetim, Nelsson’u bonservis ücreti olmadan göndermek istemiyor.

Nelsson bonservisiyle gidebilir

Avrupa’nın 5 büyük liginden ilgi gören Nelsson için harekat başladı. Oyuncuyu bedava göndermek istemeyen sarı kırmızılı yönetim yıldız oyuncuyu kiralamak istiyor. Kiraladığı takımda oynayacak olan oyuncunun böylece yeniden piyasasını canlandırması ve ardından bonservis ücreti kazandırması hedefleniyor. Nelsson’un da kiralık olarak gitmeye sıcak baktığı belirtiliyor.

İlginizi Çekebilir;  Galatasaray Icardi gelişmesi ile çalkalanıyor! Okan Buruk’un teklifini reddetti

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir