Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Beşiktaş Haberleri
  4. »
  5. Beşiktaş transferde atağa geçiyor! Rıza Çalımbay 4 transfer istedi…

Beşiktaş transferde atağa geçiyor! Rıza Çalımbay 4 transfer istedi…

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
33 0

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri… Rıza Çalımbay, devre arasını iple çekiyor. Takımı yeni baştan şekillendirmek isteyen tecrübeli çalıştırıcı bu anlamda 4 ayrılacak olan ismi de belirlemiş durumda. Bunun yanında Rıza hocanın 4 yeni isim ile de anlaşma yapmak istediği görülüyor. Yönetime bu doğrultuda bir rapor sunan hoca devre arasında takıma 4 transfer istiyor.

Beşiktaş ile 18 yıl aradan sonra tekrar buluşan Rıza Çalımbay, ilk maçında takımını galibiyete ulaştırmayı başarırken taraflı tarafsız herkesten tam puan aldı. Bunun yanında takımı yeniden ayağa kaldırmak için kolları sıvayan Rıza hoca, bu anlamda yönetimden de transfer bekliyor.

Beşiktaş transfere başlıyor

İlk etapta seçime kadar bir anlaşma sağlandığı düşünülen Rıza hoca ile aslında daha uzun soluklu bir anlaşma bekleniyor. Buna göre ise seçim sonucu merakla beklenirken Rıza hoca ile yapılan anlaşmanın detayları da bir bir ortaya çıkmaya başladı.

Ghezzal, Umut Meraş, Onana, Emrecan Bulut gibi isimlerle yolları ayırmayı planlayan siyah beyazlılar, aynı zamanda 4 isimle de anlaşma yapmak istiyor. Orta sahaya 2 transfer isteyen tecrübeli hoca aynı zamanda sol bek, stoper transferleri de istiyor.

İlginizi Çekebilir;  Beşiktaş’ta derbi öncesi güzel gelişmeler yaşanıyor! 4 futbolcu birden…

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir