Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Futbol
  4. »
  5. Trabzonspor’da Pepe korkusu yaşanıyor! Afrika Kupası…

Trabzonspor’da Pepe korkusu yaşanıyor! Afrika Kupası…

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
32 0

Trabzonspor’da sakatlığı ile birlikte gündeme gelen ve sakatlığının geçmesi sonrasında katkı vermeye başlayan Pepe korkusu baş gösterdi. Sakatlığı sonrası yeni yeni kendisine gelen ve henüz gerçek performansını sahaya yansıtamayan Pepe’nin milli takım için Afrika Kupası’na çağrılması endişesi bulunuyor.

Trabzonspor’da yükseliş devam ederken son 2 maça ilk 11’de başlayan Pepe için de durum bir hayli endişe verici. Henüz sakatlıktan yeni çıkan yıldız oyuncunun gerçek potansiyeline ulaşmak için gün saydığı görülüyor. Buna göre 13 Ocak’ta başlayan olan Afrika Kupası’na yıldız oyuncunun gitme durumu olduğu görülüyor.

Pepe, Afrika Kupası’na gidecek mi?

Fildişi Sahili Milli Takımı’nın hocası Jean-Louis Gasset, Pepe’yi adeta yakından takip ediyor. Buna göre yıldız oyuncunun sakatlığı hakkında bilgiler alan teknik hoca aynı zamanda oyuncunun performansını da yakından takip ediyor. Buna göre 1 ay sürecek olan Afrika Kupası için Pepe’nin Afrika’ya gitme ihtimali bulunuyor.

Trabzonspor’dan imza parası ile birlikte 3 milyon 350 bin Euro kazanan yıldız oyuncu, geldiğinden bu yana hala tam olarak iyileşebilmiş değil. Bunun yanı sıra oyuncunun Afrika Kupası’na gidip gitmeyeceği hakkında net bir bilgi yok.

İlginizi Çekebilir;  Gaziantepspor – Trabzonspor maçı muhtemel 11’ler

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir