Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Beşiktaş Haberleri
  4. »
  5. Beşiktaş transfer harekatına başladı! Öncelik stoper…

Beşiktaş transfer harekatına başladı! Öncelik stoper…

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
37 0

Son dakika Beşiktaş haberleri… Beşiktaş yeni sezonda defans transferi yapmak için harekete geçti. Stoper konusunda sorun yaşayan siyah beyazlı takım gerek sakatlıklar gerekse Afrika Kupası kaynaklı olarak stoperde rahat edemeyeceğini anlayınca transfer için kolları sıvadı. Öncelik ise Premier Lig’den…

Bu sezon savunmada yaşadığı sıkıntılar ile gündemden düşmeyen siyah beyazlı ekip özellikle defans hattına takviye konusunda sezon başından bu yana ciddi sinyaller veriyor. Rıza Çalımbay’ın gelmesi ile birlikte yeniden transfer yapmak için girişimlerini sürdüren Beşiktaş’ta gündeme 2 isim girmeyi başardı. Fabian Schar ile ciddi olarak ilgilenen Beşiktaş, oyuncunun transferini tamamlamak için kolları sıvadı.

Beşiktaş Fabian Schar’ı istiyor

Bir dönem Fenerbahçe’nin de listesine giren Schar ile ilgili transfer harekatını sürdüren yönetim, bu anlamda gereken çabayı da göstermeye özen gösteriyor. Newcastle’da forma giyen 31 yaşındaki stoper için girişimlere başlayan kartal, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan oyuncuyu düşük bir maliyetle takıma kazandırmanın hesaplarını yapıyor. Transfer için Rıza Çalımbay’ın da onay verdiği konuşuluyor.

İlginizi Çekebilir;  Beşiktaş, Rıza Çalımbay ile ilk maçın çıkıyor

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir