Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Fenerbahçe Haberleri
  4. »
  5. Fenerbahçe Şokta! Savunmadaki o isim sezonu kapattı!

Fenerbahçe Şokta! Savunmadaki o isim sezonu kapattı!

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
31 0

Son dakika Fenerbahçe haberleri… Bir süredir sakatlıklarla boğuşan Fenerbahçe, ligde ve Avrupa’da istediği sonuçları alamıyor. Yönetim ve teknik ekip bu alandaki çalışmalarını sürdürürken kötü haberlerde peş peşe gelmeye devam ediyor. Djiku, Mert Hakan Yandaş, Serdar Aziz, Becao, Fred derken o isimde sakatlığından kötü haberi duyurdu.

Sarı lacivertliler son 3 maçtır istediğini bir türlü alamıyor. Özellikle lige 19 maçta 19 galibiyet ile başlayan Fenerbahçe, sadece ülkemizde değil tüm dünyada dikkatleri üzerine çekti. Bununla birlikte son 3 maçta ise bir türlü galip gelemeyen sarı lacivertliler geçtiğimiz hafta kaybettiği liderliği bu hafta berabere kalınca geri almayı başardı.

Fenerbahçe Luan Peres sezonun kapattı

Ligde liderlik koltuğuna oturan ve 1 hafta aranın ardından koltuğu Galatasaray’dan tekrar alan Fenerbahçe’de Luan Peres şoku yaşanıyor. Yıldız oyuncunun sakatlığından dolayı sezonu kapattığı öğrenildi. Bir süredir savunma bölgesinde sıkıntılar yaşayan sarı lacivertlilerde bu durum moralleri bir kez daha bozdu. Geçtiğimiz sezonda sakatlıklarla boğuşan Peres, tam 27 maç kaçırmıştı.

İlginizi Çekebilir;  Timo Werner Fenerbahçe’ye geliyor! Yer yerinden oynayacak!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir