Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Beşiktaş Haberleri
  4. »
  5. Ghezzal, taraftara seslendi: “Daha güçlü döneceğim”

Ghezzal, taraftara seslendi: “Daha güçlü döneceğim”

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
32 0

Beşiktaş’ta son maçta sakatlanarak daha ilkyarı bitince kenara gelmek zorunda kalan Ghezzal tüm taraftara mesaj gönderdi. Başakşehir karşısında 41. Dakikada oyuna giren ve ilkyarı sonunda sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Rachid Ghezzal yerini Onur Bulut’a bırakmıştı.

Beşiktaş’ta yıldız oyuncu için açıklama yaptı. Futbol A Takımının yaptığı karşılaşmada sakatlanan Ghezzal için açıklama yapan siyah beyazlı kulüp, yıldız oyuncunun uyluk iç adalesinde gerilme ve kanama tespit edildiği konusunda herkesi bilgilendirdi. Bunun yanında Salih Uçan’da da uyluk iç adalesinde gerilme ve ödem tespit edilmiştir notu paylaşıldı.

Ghezzal mesaj gönderdi

Siyah beyazlılarda yıldız isim Ghezzal sosyal medya hesabından taraftara seslendi. Sakatlandığını ve daha güçlü döneceğini ifade eden yıldız isim sorumluluğu üzerine aldığını da belirtti. Bu açıdan oyuna devam edemediğini ifade eden Ghezzal, her anlamda hazır olduğunda döneceğini ve çok daha güçlü olacağını hatırlattı. Sezon başından bu yana sakatlıklar ile boğuşan ve bir oynayan bir oynamayan yıldız oyuncu için taraftarın tepkisi de merak konusu oldu.

İlginizi Çekebilir;  Beşiktaş, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdü

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir