Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Futbol
  4. »
  5. Zaha Ağustos 2022’den bu yana ilk kez!

Zaha Ağustos 2022’den bu yana ilk kez!

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
27 0

Süper Lig’in 12. Haftasında deplasmanda Hatayspor’a 2 – 1 yenilen Galatasaray’da moraller alt üst oldu. Ancak sarı kırmızılıları sevindiren bir haber ise Wilfred Zaha’dan geldi. Zaha, Ağustos 2022 yılından bu yana ilk kez Süper Lig’de takımı adına art arda 3 gol atmış oldu.

Sezon başında İngiltere’den transfer edilen Zaha, sonunda transferinin hakkını vermeye başladı. Kasımpaşa’yı 2 – 1 mağlup ederken golleri atan Zaha, Cumartesi gününü de boş geçmedi. Takımı 2 – 1 yenilse de takımının tek golünü atmayı başardı. Galatasaray’da moralleri bozuk ancak Zaha’nın durumu Okan Buruk için oldukça umut verici oldu.

Zaha en son Ağustos 2022’de yapmıştı

Fildişi Sahilli yıldız isim Ağustos 2022 yılında Crystal Palace forması altında Aston Villa karşısında 2 gol atmayı başarmıştı. Bununla birlikte yıldız isim son 3 maçtır Galatasaray’ın gollerini atarak takımına katkı sağlıyor. Çok zorlu bir transfer sürecinin ardından takıma katılan Zaha, böylece sarı kırmızılı takıma katkısını sürdürmeye başladı. Pek çok takımın takibinde bulunan Zaha’nın sezon sonunda takımdan transfer olup olmayacağı belli belirsizliğini koruyor.

İlginizi Çekebilir;  Galatasaray 2-1 Beşiktaş maç özeti

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir