Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Fenerbahçe Haberleri
  4. »
  5. Fenerbahçe’den ayrılan Joao Pedro umduğunu bulamadı! Yeni takımında yedek kalmaktan kurtulamadı!

Fenerbahçe’den ayrılan Joao Pedro umduğunu bulamadı! Yeni takımında yedek kalmaktan kurtulamadı!

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
32 0

Yaz transfer sezonunda Fenerbahçe’den ayrılan Joao Pedro, Brezilya temsilcisi Gremio’ya transfer olmuştu. Kiralık transferi konusunda anlaşılan Pedro, ne yazık ki Gremio’da istediğini bulamadı. Son maçlarla birlikte iyice yedek kulübesine hapsolan yıldız ismin geleceği merak konusu oldu.

Geride kalan transfer sezonu ile birlikte Cagliari’den Fenerbahçe’ye gelen Pedro, yaşadığı sakatlıklardan sonra bir türlü beklenen performansı sahaya yansıtamadı. Hayal kırıklığı ile geçen sezonun ardından İsmail Kartal2ın göreve gelmesi ile birlikte ise kiralık olarak Gremio’ya gönderildi. 31 yaşındaki yıldız isim ise gittiği Gremio’da bir türlü beklediğini bulamadı.

Joao Pedro yedek kulübesinden çıkamadı

Joao Pedro’nun 2025 yılına kadar sarı lacivertli kulüple sözleşmesi bulunuyor. Brezilya asıllı olan oyuncu, Fenerbahçe’de de umduğunu bulamayınca ülkesinin takımlarından Gremio’ya transfer olmuştu. 1 yıllık kiralık olarak gönderilen oyuncunun 3 milyon 500 bin Euro satın alma maddesi bulunuyor. Güncel piyasa değeri ise 6 milyon Euro. İstatistik olarak oldukça kötü bir karneye sahip olan oyuncunun sezonun sonunda takımdan ayrılıp ayrılmayacağı henüz bilinmiyor.

İlginizi Çekebilir;  Galatasaray, Beşiktaş’ın eski yıldızına kancayı attı!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir