Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Futbol
  4. »
  5. A Milli Takım toplanıyor! Adres Riva…

A Milli Takım toplanıyor! Adres Riva…

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
33 0

A Milli Takım, uzun bir aradan sonra tekrar toplanıyor. Toplantı adresi ise Riva. 18 Kasım’da oynanacak olan Almanya ile özel maça hazırlıklarına başlayacak olan Milli takım, ardından da EURO 2024 elemeleri için maç yapacak. Galler ile karşılaşacak olan Milli Takım daha sonra tekrar dağılacak.

Vincenzo Montella ile birlikte adeta hayata yeniden gözlerini açan Milli Takım’da Montella ile ilkler yaşanmaya devam edecek mi? Galler ile karşılaşacak olan Milliler için ilk hedef galibiyet. 21 Kasım’da Galler ile oynayacak olan Milliler, bu maçın hazırlıkları kapsamında ise 18 Kasım’da Almanya ile karşılaşacak.

A Milli Takım Galler ile karşılaşıyor!

Kırmızı Beyazlı takım her iki maç için de nihayet toplanıyor. Pazartesi günü yani dün saat 12:00’da toplanmaya başlayan A Milliler, böylece EURO 2024’e giden yolda hazırlıklarına son sürat devam ediyor. 12:00’da toplanacak olan Milli Takım, 16:00’da bir de antrenman yapacak.

EURO 2024 yolunda oldukça iddialı olan Milliler, Galler’i yenerek yoluna devam etmek istiyor. Bu anlamda hazırlıklarını sürdürürken aynı zamanda hazırlık maçı da oynamayı ihmal etmiyorlar.

İlginizi Çekebilir;  Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye çok konuşulacak transfer çalımı

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir