Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Futbol
  4. »
  5. Galatasaray fikstüre isyan ediyor! Okan Buruk sonunda…

Galatasaray fikstüre isyan ediyor! Okan Buruk sonunda…

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
34 0

Galatasaray, Süper Lig’in 12. Haftasında deplasmanda Hatayspor’a 2 – 1 yenildi. Maçı kaybeden sarı kırmızılılarda ise isyanın boyutu Türkiye Futbol Federasyonu’na kadar vardı. Son olarak maçtan sonra açıklamalar yapan Okan Buruk, fikstür sıkışıklığına isyan etti.

Okan Buruk, sonucun sürpriz olduğunu ancak oyunun sürpriz olmadığını sözlerine eklerken özellikle fikstüre dikkat çekti. Aslında yoğun bir program olmadığını ancak fikstürü belirleyen kişilerin işi daha da yoğunlaştırdığını söyleyen Buruk, Avrupa’da çok önemli maç yaptıklarını ancak 3 gün sonra Türkiye’de maça çıktıklarını belirtti. 4. Gün maç oynanması hem çalışma düzenini hem de tempoyu düşürdüğünü belirtti.

Galatasaray fikstürü beğenmedi

Programlarının çok yoğun bir şekilde geçtiğini belirten Okan Buruk, Cumartesi günkü maçı Pazar günü veya Pazartesi günü oynayabileceklerini belirtti. Ancak bunun TFF tarafından ayarlanması gerektiğini de belirten Okan hoca, Milli araya da değindi. Milli takıma gitmeyenlerin dinlendiğini ancak milli takıma giden oyuncuların çok yorulduğunu ve dinlenemediğini söyledi. Burada da fikstürlerin belirlenirken takımların milli oyuncu gönderme durumlarına göre değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.

İlginizi Çekebilir;  Okan Buruk sert eleştirdi: “yediğimiz gol öncesi…”

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir