Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Beşiktaş’ta Ante Rebic şoku!

Beşiktaş’ta Ante Rebic şoku!

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
30 0

Son dakika Beşiktaş haberleri… Beşiktaş’ta dün oynanan maçta harika bir futbol ortaya koyan Ante Rebic, taraftarı üzdü. Maçta oldukça iyi bir performans gösteren yeni transfer ilkyarıda gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düştü ve bir sonraki maçta oynama şansını kaybetti.

Taraftarlar bu duruma oldukça üzülürken şu ana kadar gördükleri en iyi Rebic’in Başakşehir karşısındaki Rebic olduğunu söylediler. 75 dakika sahada kalan Hırvat yıldızın performansı sosyal medyada da oldukça konuşuldu.

Ante Rebic Samsunspor karşısında olmayacak!

Ante Rebic’in gördüğü sarı kart ile birlikte cezalı duruma düşmesi tüm taraftarları üzdü. Bununla birlikte Rebic, milli aranın ardından oynanacak olan Samsunspor karşısında forma giyemeyecek. Bu haber tüm taraftarları üzerken Rebic’in daha iyi bir şekilde dönmesini beklediklerini de sözlerine eklediler.

Rebic, Rıza hoca ile birlikte çıktığı ilk maçta üstün bir performans ortaya koydu. Bununla birlikte Muleka ile Rebic’teki sihirli yükselişin Rıza hoca ile alakalı olduğu görülüyor. 2 oyuncuda maçtan sonra yaptıkları açıklamada Rıza Hocanın kendilerine pozitif enerji verdiklerini söylediler.

İlginizi Çekebilir;  İngilizler Beşiktaş takımının yıldızına göz dikti! Genç oyuncu…

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir