Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Futbol
  4. »
  5. Ertaç Özbir kalede devleşti! Sezonun en iyi performansı

Ertaç Özbir kalede devleşti! Sezonun en iyi performansı

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
30 0

Sarı lacivertliler dün oynana karşılaşmada Adana Demirspor karşısında gol yollarında etkili oyun sergilemesine rağmen bir türlü istediği golü bulamadı. Baskılı bir oyun oynayan Fenerbahçe, özellikle Ertaç Özbir tarafından gösterilen muhteşem performans ile durduruldu. 11 haftada 31 gol atan sarı lacivertliler, Adana Demirspor karşısında da tam 17 defa kaleyi yokladı ancak istediği golü bulamadı.

Deneyimli kaleci Ertaç Özbir, Fenerbahçe forvetlerine adeta göz açtırmadı. 12. Haftanın en çok dikkat çeken isimlerden bir tanesi oldu. 19 maçlık serisi sona eren ve Trabzonspor’a yenilen Fenerbahçe ise bu haftada puan kaybı yaşadı. 0 – 0 biten maçta en çok konuşulan isim Ertaç oldu.

Ertaç Özbir kalede devleşti

Henüz ilk 15 dakikada Fenerbahçe tam 5 kere kaleyi yokladı. Ancak Ertaç bu topları başarıyla çeldi. İlkyarı boyunca 6 şut ile kaleyi bulan Fenerbahçe’nin şutlarını Ertaç engelledi. Maç genelinde de 18 şutun 8 tanesi kaleyi buldu ancak Ertaç bunlara da izin vermedi. Aksine Adana Demirspor ise kaleyi bulan şut atamadı ve Livakovic maçı kurtarış yapamadan kapattı.

İlginizi Çekebilir;  Trabzonspor - Corendon Alanyaspor muhtemel 11'ler

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir