Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Fenerbahçe Haberleri
  4. »
  5. Adana Demirspor 0 – 0 Fenerbahçe maç özeti izle

Adana Demirspor 0 – 0 Fenerbahçe maç özeti izle

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
41 0

Adana Demirspor ile Fenerbahçe’nin karşı karşıya geldiği Süper Lig’in 12. Haftasının önemli maçında 2 takımda yenişemedi. 0 – 0 berabere biten maç sonrasında liderlik el değiştirdi ve Fenerbahçe averaj farkı ile liderlik koltuğuna oturdu. 31 puanlı 2 takımdan Fenerbahçe 1. Sırada yer alırken Galatasaray 2. Sıraya geriledi. Adana Demirspor ise 22 puan ile 3. Sırada kendisine yer buldu.

Adana Demirspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmada 2 takımda gole çok yaklaştığı anlar oldu. Ancak 2 ekipte golü bulamadı. Bununla birlikte sarı lacivertliler’de İsmail Kartal’ın Trabzonspor’a 3 – 2 yenildikleri 11’de sadece 1 tane değişiklik yapması dikkatlerden kaçmadı.

Adana Demirspor 0 – 0 Fenerbahçe geniş maç özeti

Trabzonspor karşısında kırmızı kart gören İsmail Yüksek, Adana Demirspor karşısında kadroda yer almadı. Fenerbahçe sahaya Livakovic, Osayi, Samet Akaydın, Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, Crespo, Zajc, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Tadic, Dzeko 11’i ile çıktı. İsmail Yüksek’in yerine kadroda Crespo’nun olması dikkat çekti.

Adana Demirspor ise Ertaç Özbir, Svensson, Semih Güler, Gravillon, Rodrigues, Ndiaye, Emre Akbaba, Yusuf Erdoğan, Belhanda, Yusuf Sarı, Niang 11’i ile sahada yerini aldı. Onlarda gol bulamadı ve maç berabere tamamlandı.

İlginizi Çekebilir;  Alperen Şengün Performansı ile parmak ısırtıyor!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir