Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Beşiktaş Haberleri
  4. »
  5. Beşiktaş, Rıza Çalımbay ile ilk maçın çıkıyor

Beşiktaş, Rıza Çalımbay ile ilk maçın çıkıyor

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
31 0

Ligde zor günler geçiren ve Avrupa’ya da havlu atan siyah beyazlılar, Rıza Çalımbay ile anlaştı. Şenol Güneş’in istifasının ardından takımın başına geçen Burak Yılmaz, 6 maç sonunda görevi bıraktı. Bu gelişmelerin ardından Ahmet Nur Çebi seçime gitmeden önce teknik direktör ile anlaşmaya vardı.

Beşiktaş’ta uzun dönem top koşturan ve her fırsatta siyah beyazlı takımda teknik direktörlük yapmak istediğini ifade eden Rıza Çalımbay, Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü oldu. Üstelik ilk maçına da bu akşam çıkacak. Akşam çıkılacak olan karşılaşmada siyah beyazlı takımın nasıl bir reaksiyon vereceği de merak konusu oldu.

Rıza Çalımbay görev başına

Beşiktaş, Rıza Çalımbay ile ilk maçına çıkıyor. 16:00’da Başakşehir ile karşılaşacak olan siyah beyazlılarda Rıza Hocanın kanayan yarayı durdurup durduramayacağı ise büyük soru işareti taşıyor. Özellikle siyah beyazlı oyuncuların maçta verecekleri reaksiyon merak edilirken Beşiktaş’ın kazanıp kazanamayacağı ise büyük bir soru işareti. Tüm bu soruların cevabı 16:00’da başlayacak olan karşılaşmadan sonra netlik kazanacak.

İlginizi Çekebilir;  Beşiktaş’ta derbi öncesi güzel gelişmeler yaşanıyor! 4 futbolcu birden…

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir