Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Futbol
  4. »
  5. Atakaş Hatayspor 2 – 1 Galatasaray maç özeti izle

Atakaş Hatayspor 2 – 1 Galatasaray maç özeti izle

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
30 0

Atakaş Hatayspor ile Galatasaray Süper Lig’in 12. Haftasında karşı karşıya geldi. Kıyasıya rekabetin yaşandığı maçta Hatayspor lider Galatasaray’ı evinde yenmeyi başardı. İlkyarısı 1 – 1 biten karşılaşmanın 2. Yarısında etkili oyunu ile sonuca giden Hatayspor lideri değiştirebilecek mi? Onu da bu akşam Fenerbahçe maçı ile göreceğiz.

Galatasaray, henüz geçtiğimiz hafta Fenerbahçe’nin puan kaybetmesi ile birlikte liderlik koltuğuna oturmuştu. Ancak sarı kırmızılı takım ligdeki ilk yenilgisini alarak liderlikten olma noktasında sarı lacivertlilere bir şans verdi. Hatayspor deplasmanından yenilgi ile dönen sarı kırmızılılar bu anlamda liderlikten olabilirler.

Atakaş Hatayspor 2 – 1 Galatasaray maç özeti

Hatayspor maça hızla başladı ve Galatasaray’ın bıraktığı boşlukları iyi değerlendirdi. Bunun sonucunda ilk fırsatta golü bulan ekip dakikalar 14’ü gösterdiğinde Rigoberto Rivas ile 1 – 0 öne geçti. Ardından Galatasaray biraz toparlandı ve üst üste pozisyonlar buldu. Bunun sonucunda ise dakika 28’i gösterdiğinde Zaha sahneye çıktı ve formda isim Galatasaray’ın tek sayısını kaydetti. Bu sonuçla birlikte ilkyarı 1 – 1 tamamlandı. İkinci yarıya da hızlı başlayan Hatayspor dakikalar 55’i gösterdiğinde skoru yeniden lehine çevirdi. Didier Lamkel Ze tarafından skor bu sefer 2 – 1’e geldi ve maçta bu skorla tamamlandı.

İlginizi Çekebilir;  Beşiktaş, Mohamed Elneny ile görüşüyor! Eski yıldız takıma dönecek mi?

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir