Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Futbol
  4. »
  5. Atakaş Hatayspor – Galatasaray muhtemel 11

Atakaş Hatayspor – Galatasaray muhtemel 11

abaddonn abaddonn - - 1 dk okuma süresi
35 0

Lider Galatasaray, deplasmanda Hatayspor’a konuk oluyor. Cumartesi yani bugün oynanacak olan karşılaşmada liderin tek isteği sahadan galibiyetle ayrılmak. Bunun için tüm gücüyle çalışan ve rakibi analiz eden sarı kırmızılılar galibiyetten başka bir düşünce düşünmüyorlar.

Icardı ile Muslera’nın oynayıp oynayamayacağı bilinmezken özellikle Bayern Münih karşısında oyundan alınan Mauro Icardi’nin dinlendirilmesi bekleniyor. Buna göre Icardi yerine forvet hattında Barış Alper Yılmaz veya Cedrid Bakambu’nun oynaması bekleniyor. Yıldız oyuncunun durumunun maç saatinde belli olması bekleniyor.

Galatasaray muhtemel 11

Lider Galatasaray deplasmanda Hatayspor’un konuğu olacak. 19:00’da başlayacak olan karşılaşma ile birlikte sarı kırmızılı takım liderliğini devam ettirmek istiyor. Süper Lig’in 12. Hafta karşılaşması ile birlikte ligde liderlik yolunda da ciddi bir rekabet söz konusu. Fenerbahçe’den geçtiğimiz hafta liderliği devralan Galatasaray mutlaka kazanmak istiyor. İşte Galatasaray’ın sahaya çıkması beklenen muhtemel 11’i

Galatasaray muhtemel 11:  Muslera, Boey, Nelsson, Sanchez, Abdülkerim, Kaan, Torreia, Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Icardi (Barış Alper Yılmaz)

İlginizi Çekebilir;  Beşiktaş başkanlık seçimi bugün!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir