Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Fenerbahçe Haberleri
  4. »
  5. Fenerbahçe Zajc konusunda bin pişman! İşte nedeni…

Fenerbahçe Zajc konusunda bin pişman! İşte nedeni…

abaddonn abaddonn - - 1 dk okuma süresi
41 0

İsmail Kartal’ın takımın başına geçmesi ile birlikte çıkışa geçen Zajc ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalanmıştı. Ancak son Trabzonspor maçındaki performansından dolayı Miha Zajc ile Fenerbahçe arasında ipler iyice gerildi. Yönetim sözleşme uzatma konusunda acele karar verildiğini düşünüyor.

Trabzonspor’a 3 – 2 kaybettiği maç ile birlikte pek çok ismin performansı Fenerbahçe’de gündem oldu. Bu isimlerden bir tanesi de Miha Zajc. Sezon başında 3 yıllık sözleşme imzalanan oyuncunun Trabzonspor karşısındaki performansı son derece yetersiz bulundu. Bununla birlikte özellikle karşılaşma sonrasında Ali Koç ile İsmail Kartal’ın oyuncunun performansını masaya yatırdıkları da gelen bilgiler arasında.

Zajc aceleye geldi

Başkan Ali Koç’un özellikle Zajc ile yapılan sözleşme uzatma konusunda acele ettiklerini düşündüğünü ve Fred gibi bir oyuncunun daha oraya alınması gerektiğini Kartal’a ilettiği öğrenildi. Öte yandan bu gelişmeler yaşanırken Zajc için devre arasında kiralık gönderme veya sezon sonu yolları ayırma kararı alınıp alınmayacağı henüz bilinmiyor.

İlginizi Çekebilir;  Fenerbahçeli oyunculara transfer döneminde teklif yağacak! Sarı lacivertliler adeta para basacak

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir