Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Galatasaray Haberleri
  4. »
  5. Galatasaray, Sacha Boey için yeni sözleşme teklif etmeye hazırlanıyor! İşte detaylar…

Galatasaray, Sacha Boey için yeni sözleşme teklif etmeye hazırlanıyor! İşte detaylar…

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
52 0

Galatasaray, geçtiğimiz sezon yükselen performansı ile dikkat çeken ve devleri peşine takan Sacha Boey için yeni bir sözleşme teklif etmeye hazırlanıyor. Buna göre sarı kırmızılılar Boey’e reddedemeyeceği bir teklifte bulunacak. Her geçen gün yükselen performansı ile dikkat çeken Boey’in ise teklife nasıl karşılık vereceği merak konusu oldu.

Sarı kırmızılılarda Avrupa’nın üst düzey liglerinde oynayan takımların Sacha Boey için ilgisi biliniyor. Bunu gören aslan ise Boey’i ucuza vermemeyi kafaya koymuş durumda. Sacha Boey’in devre arasında olmasa dahi en azından sezon sonunda takımdan ayrılma ihtimali bir hayli fazla.

Sacha Boey için iyileştirmeye gidilecek

Sarı kırmızılılarda 23 yaşındaki sağ bek için sözleşmesinde iyileştirmeye gidilerek uzatılması gündeme geldi. Son toplantı ile birlikte kontrat uzatma teklifine olumlu yanıt vermemiş olan Sacha Boey ise gelecek transfer tekliflerinin değerlendirilmesini istemişti. Bu gelişmeleri le birlikte yeni sözleşmede Boey’e 2 milyon Euro üzerinde bir maaş teklifinin sunulması bekleniyor. Boey’in talebi ise 3 milyon Euro olarak ifade ediliyor. Sarı kırmızılı yönetim ortak bir noktada buluşmak için harekete geçmiş durumda.

İlginizi Çekebilir;  Galatasaray 2 – 1 Kasımpaşa maç özeti

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir