Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Fenerbahçe Haberleri
  4. »
  5. Ludogorets 2 – 0 Fenerbahçe maç özeti izle

Ludogorets 2 – 0 Fenerbahçe maç özeti izle

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
40 0

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi karşılaşmasında dün akşam oynanan maçta 2 – 0 yenildi ve serisini sonlandırdı. UEFA Konferans Ligi’nde bugüne kadar çıktığı karşılaşmalarda mağlup olmayan sarı lacivertlilerin dün akşam yenilmesi ise moralleri alt üst etti. Ancak kanarya yenilmesine rağmen liderliğini sürdürüyor.

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 4. Maçında Fenerbahçe, karşılaştığı Ludogorets’e 2 – 0 yenildi. Oyuna iyi başlayan temsilcimiz aslında öne geçeceği fırsatları da yakaladı ancak bunu değerlendiremedi. Ludogorets ise yakaladığı pozisyonları gole çevirince sahadan galibiyetle ayrılmayı başardı.

Ludogorets 2 – 0 Fenerbahçe geniş maç özeti

İlk 15 dakikada rakip sahada etkili olan sarı lacivertliler 18. Dakikada Piotrowski’nin gollüyle 1 – 0 geriye düştü ve ilkyarı da bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda ise isteksiz bir görüntü sergileyen Fenerbahçe karşılıklı gelişen ataklarla pozisyon üretmekte zorlandı. Buna karşılık Ludogorets ise 90+2’de bulduğu golle skoru 2 – 0’a getirdi. Bu dakikada golü atan oyuncu ise Seco oldu.

İlginizi Çekebilir;  Fenerbahçe Livakovic’ten müjdeli haber!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir