Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Futbol
  4. »
  5. Okan Buruk sert eleştirdi: “yediğimiz gol öncesi…”

Okan Buruk sert eleştirdi: “yediğimiz gol öncesi…”

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
36 0

Son dakika Galatasaray haberleri… Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 4. Maçında deplasmanda Almanların güçlü ekibi Bayern Münih’e 2 – 1 yenildi. Deplasmanda oynanan karşılaşmada baştan sona üstün bir oyun oynayan sarı kırmızılılarda yenilgi büyük şok etkisi yarattı. Karşılaşma sonrasında açıklama yapan Okan Buruk ise hakemi eleştirdi.

Şampiyonlar Ligi tüm hızı ile devam ederken ülkemizi bu arenada temsil eden Galatasaray’ın performansı da belirleyici oluyor. Özellikle Galatasaray’ın güçlü bir grupta rakiplerinin saygısını kazanması, Manchester gibi bir devi deplasmanda mağlup etmesi gibi durumlar onun öne çıkmasını sağlıyor. Bayern Münih’e ise 2 karşılaşmada da baştan sona üstün oynayan sarı kırmızılılarda dün oynanan karşılaşmada ise hakem tepki gördü.

Okan Buruk maç sonu açıklama yaptı

Okan Buruk, maç sonunda yaptığı açıklamada tüm sorumluluğu hakeme yüklemek istemediğinin altını çizdi. Ancak Davies’in 2. Sarı karttan atılabileceğini söyleyen Okan hoca, yedikleri ilk gol öncesinde de Barış’ın ayağına basma olduğundan bahsetti. Bunlar küçük ama sonucu belirleyen durumlar dedi.

Icardi’nin oyundan çıkmasını da değerlendiren Okan Buruk ise adalesini tuttu ve oyundan çıkmak zorunda kaldı. Bunun yanında Ziyech’e de dikkat ettiklerini belirtti.

İlginizi Çekebilir;  Kopenhag - Galatasaray maçı muhtemel 11’i

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir