Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Futbol
  4. »
  5. Süper Lig şampiyonluk oranları değişti! İşte güncel oranlar…

Süper Lig şampiyonluk oranları değişti! İşte güncel oranlar…

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
34 0

11. haftasını geride bıraktığımız Süper Lig şampiyonluk oranları değişti. Kıyasıya rekabetin yaşandığı liderlik yarışında ise bu kez liderde değişti. Galatasaray’ın liderlik koltuğuna oturduğu Süper Lig’de Fenerbahçe Trabzonspor’a 3 – 2 yenilmesinin bedelini liderlikten olarak ödemiş oldu. İşte güncel haberler…

Galatasaray kendi evinde Kasımpaşa’yı 2 – 1 devirerek liderlik koltuğuna oturdu. Maç fazlası ile lider olan sarı kırmızılı ekibe sevindirici haber ise Fenerbahçe’den geldi. Fenerbahçe’nin kendi evinde Trabzonspor’a 3 – 2 yenilmesi sonrasında sıralama değişmedi ve Galatasaray liderliğini korudu. Beşiktaş ise deplasmanda Antalyaspor’a 3 – 2 yenildi ve liderlik yarışından bir hayli uzak kaldı.

Süper Lig şampiyonluk oranları

Süper Lig 11. Hafta sonrasında şampiyonluk oranları da değişti. Buna göre güncel oranlarda şampiyonlukta yer alan takımlara verilen oranlar:

  • Galatasaray – 1.75
  • Fenerbahçe – 1.80
  • Beşiktaş – 35.00
  • Trabzonspor – 50.00

Bu oranların verildiği Süper Lig ekipleri ile birlikte yeni sezonda rekabetin üst safhada yer aldığı görülüyor. Aynı zamanda Adana Demirspor’da ligde iyi sonuçlar almaya devam ediyor. Yakında onun da şampiyonlukta ismi geçen kulüpler arasında yer alması kimse için sürpriz olmaz.

İlginizi Çekebilir;  Süper Lig 10. Hafta Cuma günü oynanan karşılaşmaların sonuçları

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir