Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Abdullah Avcı etkisi Trabzonspor’da hemen fark edildi!

Abdullah Avcı etkisi Trabzonspor’da hemen fark edildi!

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
40 0

Abdullah Avcı gelmesi ile daha derli toplu bir görüntü veren Trabzonspor’da işler yavaş yavaş değişmeye başladı. Tecrübeli teknik adam ile birlikte gözle görülür farklar kendisini belli etmeye başladı. Fenerbahçe maçından sonra takımla kritik yaptıklarını belirten Avcı ise artık önlerindeki Konyaspor maçına odaklandıklarını ifade etti.

Fenerbahçe dosyasını kapattıklarını belirten Avcı, o maçtaki pozisyonların analizlerini yaptıklarını belirtti. Öte yandan Milli Takım arasına gireceklerini de belirten Avcı, hedeflerinin Konyaspor karşısında mutlak kazanmak olduğunu söyledi.

Avcı ile Trabzonspor bir başka güzel

Trabzonspor’da Avcı ile birlikte özellikle defans hattının toparlandığı ve takımın daha derli toplu bir görüntü verdiği görülüyor. 3 maçta aldığı 2 galibiyet ve 1 beraberliğin yanı sıra aynı zamanda defans bölgesinde de iyi sinyaller veren bordo mavililerde keyifler yerinde. Takımdaki eksik oyuncuların bir kısmının da Milli Takım arasında dönecek olması keyiflerin daha bir yerine gelmesini sağlayacak gibi gözüküyor. Öte yandan bordo mavili ekipte özellikle Trezeguet’in performansının son maçta çok beğenildiği ifade ediliyor.

İlginizi Çekebilir;  Trabzonspor Trezeguet belirsizliği ile çalkalanıyor! Yıldız oyuncu Fenerbahçe maçında…

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir