Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Beşiktaş Haberleri
  4. »
  5. Beşiktaş teknik direktör bilmecesini noktalıyor!

Beşiktaş teknik direktör bilmecesini noktalıyor!

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
31 0

Beşiktaş Ahmet Nur Çebi görevi bıraktıktan sonra takımın başına kimin geçirileceği merak konusu olmaktan çıkıyor. Çünkü artık yönetim bu konuda bir karar verdi. Kararın arkasındaki isim ise yakından tanınan ve tahmin edilen isim olan Sergen Yalçın.

Ahmet Nur Çebi 3 Aralık seçimlerinde aday olmayacağını açıkladı. Bununla birlikte Çebi’nin açıklamalarından teknik direktör kararının 3 Aralık tarihinden sonra verileceği de çıkartıldı. Ancak bunun yanında başkan adayı olmaya hazırlanan Emre Kocadağ ise liste hazırlamaya başladığı ifade ediliyor. Emre Kocadağ’ın özellikle teknik direktörlük konusunda Sergen Yalçın’ı takımın başında görmek istediği biliniyor.

Beşiktaş teknik direktörlükte öne çıkan isim “Sergen Yalçın”

Beşiktaş’ta teknik direktör adayları arasında ismi en fazla ön plana çıkan isim Sergen Yalçın olarak göze çarpıyor. Sergen Yalçın ile devam etmek isteyen Emre Kocadağ, başkan olması durumunda hemen hocayı takımın başına getirmeyi planlıyor. Aynı zamanda Burak Yılmaz’ı da Sergen Yalçın’ın yardımcısı olarak görevlendirileceği konuşuluyor.

Öte yandan lig hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş’ta ertelenen Kosova – İsrail karşılaşması nedeniyle Milot Rashica’nın Başakşehir karşısında forma giyememe ihtimalinin olduğu da gelen bilgiler arasında.

İlginizi Çekebilir;  Beşiktaş’ta derbi öncesi güzel gelişmeler yaşanıyor! 4 futbolcu birden…

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir