Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Fenerbahçe Haberleri
  4. »
  5. Fenerbahçe stoper yerine o bölgede sürpriz bir transfer yapacak!

Fenerbahçe stoper yerine o bölgede sürpriz bir transfer yapacak!

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
36 0

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri… Fenerbahçe’de gündem uzun bir süredir stoper olmaya devam ediyor. Buna göre sarı lacivertli ekip özellikle son Trabzonspor yenilgisi sonrasında stoperdeki sinyalleri görmüş ve buna çözüm olarak bir transfer yapmanın hesaplarını yapmıştı. Ancak görünen o ki yönetim aynı zamanda farklı bir bölgeye daha transfer bakıyor. İşte detaylar…

19 maçlık galibiyet serisi sona eren Fenerbahçe’de gözler artık yavaş yavaş Ocak transfer dönemine çevrildi. Stoper takviyesine kesin gözü ile bakılan sarı lacivertlilerde aynı zamanda o bölgeye de bir transfer daha düşünülüyor. Sürpriz bir hamle yapan sarı lacivertlilerin hedefi neresi?

Fenerbahçe transferde gaza bastı!

Sakat oyunculardan başı dertte olan Fenerbahçe, Fred’in yokluğunu da derinden hissediyor. Brezilyalı orta sahanın yokluğunda o bölgede sorunlar yaşayan ekip bu bölgeye de transfer yapmak için gaza basmış durumda.

Ali koç başkanlığında bu yıl mutlaka şampiyon olmak isteyen yönetim işi sıkı tutarak şansa yer vermemeyi planlıyor. Tıpkı Galatasaray gibi onlarda devre arasında 8 numara transferini düşünüyor.

İlginizi Çekebilir;  Ludogorets – Fenerbahçe muhtemel 11

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir