Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Galatasaray Haberleri
  4. »
  5. Galatasaray Icardi gelişmesi ile çalkalanıyor! Bayern Münih maçında…

Galatasaray Icardi gelişmesi ile çalkalanıyor! Bayern Münih maçında…

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
35 0

Son dakika Galatasaray haberleri… Galatasaray, uzun süredir iğne ile mücadele eden Icardi için nihayet kararını verdi. Icardi’nin son 3 maçta sakat olarak oynaması ile birlikte harekete geçen yönetim, oyuncunun durumunu yakından takip ediyor. Buna göre Bayern Münih maçı için ise doktorlardan son durum sorgulanıyor.

Beşiktaş karşılaşmasında sakatlanan ve o tarihten itibaren iğne ile oynayan Icardi için Galatasaray düğmeye bastı. Sağ ayak bileğinde bir problem bulunan yıldız oyuncunun bileğinde hasar ve kanama tespit edildi. O maçtan sonra iğne ile sahaya çıkan Icardi bugün oynanacak olan Bayern Münih karşılaşması öncesinde adeta şok yaşıyor.

Icardi performansı ile göz dolduruyor

İğne ile sahaya çıktığı karşılaşmalarda 1 gol 1 asist katkısı veren Icardi, taraftarın sevgilisi olmaya devam ediyor. Buna rağmen yıldız oyuncunun 90 dakika sahada kalması da ayrı bir fedakarlık. Mauro Icardi Çarşamba günü oynanacak olan Bayern Münih maçında ve ardından oynanacak olan Hatayspor karşılaşmasında sahadaki yerini alacak ve takımına katkı yapmayı sürdürecek.

İlginizi Çekebilir;  Ankaragücü 1 – 1 Beşiktaş maç özeti izle

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir