Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Futbol
  4. »
  5. Arda Güler sonunda kadroya alındı! Real Madrid evinde 0 – 0 berabere kaldı

Arda Güler sonunda kadroya alındı! Real Madrid evinde 0 – 0 berabere kaldı

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
39 0

İspanya LaLiga 12. Hafta karşılaşmasında Real Madrid evinde ağırladığı Rayo Vallecano ile 0 – 0 berabere kaldı.  Milli oyuncu Arda Güler ilk defa kadroya girdiği karşılaşmada alınan bu skor taraftarlarca şaşkınlıkla karşılandı.

Real Madrid, evinde ağırladığı Rayo Vallecano ile 0 – 0 berabere kalınca bu sezon için bir ilki de yaşadı. Çünkü yıldızlar karması bu sezon ilk defa evinde puan kaybı yaşadı. Daha önce evinde çıktığı tüm karşılaşmaları kazanmıştı. Bu sezon özellikle Şampiyonlar Ligi dahil olmak üzere 5 iç saha karşılaşmasına çıkan ekip tüm maçlarını kazanmayı başarmıştı. Ayrıca Real Madrid nezdinde yaşanan puan kaybı sonrasında ligin flaş takımı Girona liderliğe yükseldi.

Arda Güler kadroya alındı

Real Madrid’de Arda Güler kadroya alındı. Sakatlıklar ile boğuşan genç oyuncunun Real Madrid macerası da kötü başlamıştı. Ancak sonunda kadroya alınan Arda Güler, ilerleyen süreçte son dakikalarda şans bularak ilk 11’de yer almaya çalışacak. Sporseverlerin merakla beklediği ve yakından takip ettiği Arda Güler’in ilk formasını giyeceği maçı da sabırsızlıkla beklediği öğrenildi.

İlginizi Çekebilir;  Beşiktaş 1 – 3 Fenerbahçe maç özeti izle

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir