Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Futbol
  4. »
  5. Sacha Boey için adeta sıraya girdiler! Devlerin Sacha Boey Kapışması…

Sacha Boey için adeta sıraya girdiler! Devlerin Sacha Boey Kapışması…

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
34 0

Son dakika Galatasaray haberleri: Galatasaray’ın Fransız yıldızı Sacha Boey gösterdiği performans ile Avrupa’nın devlerini adeta sıraya dizdi. 23 yaşındaki sağ bek için pek çok kulüp nabız yoklamaya devam ediyor. Ancak sarı kırmızılılar henüz satmama konusunda ısrarlı.

Galatasaray’da Sacha Boey’in talipleri her geçen gün artıyor. Arsenal, Milan, Marsilya derken şimdi de farklı bir kulüp daha sıraya girdi. Boey yaz transfer döneminde artık yuvadan uçmaya çok yakın. Geçtiğimiz sezondan beri devlerin sıraya girdiği Boey için bu sezonda taliplerin sayısında ciddi artış devam ediyor. Oyuncuyu şuan bile Arsenal, Milan ve Marsilya gibi devler yakından takip ediyor.

Sacha Boey için yeni bir talip daha

Boey için Şampiyonlar Ligi’nde izleyen ve oyuncuyu beğenen Manchester United’da yakın takibe girmiş durumda. 23 yaşındaki sağ bek için nabız yoklayan United ekibinin niyetinin ciddi olduğu ve devre arasında veya yaz transfer sezonunda oyuncuyu kadroya katmak istediği öğrenildi. Savunmada sıkıntılar yaşayan Galatasaray’ın ise bu teklife nasıl bir yanıt vereceği merak konusu oldu.

İlginizi Çekebilir;  Beşiktaş, Rıza Çalımbay ile küllerinden doğdu

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir