Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Beşiktaş Haberleri
  4. »
  5. Beşiktaş’ta kaos hakim! Bailly sakatlık yaşamadan devre arasında çıkartıldı! Soyunma odası darma duman!

Beşiktaş’ta kaos hakim! Bailly sakatlık yaşamadan devre arasında çıkartıldı! Soyunma odası darma duman!

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
36 0

Beşiktaş’ta Antalyaspor’a 1-0’dan gelerek maçı vermenin yankıları devam ediyor. Maçtan daha çok konuşulacak olay ise Burak Yılmaz tarafından yapılan açıklamalarda gizlendi. Çünkü Burak Hoca takımı 1 – 0 önde iken devre arasında yaşananları canlı yayında anlattı. Herkesin ağzı açık kaldı.

Burak Yılmaz, devre arasında Tayfur Bingöl ile Bailly arasında yaşanan tartışmaya değindi. Çünkü Burak Hoca açıkladığı durum Bailly’nin Tayfur’un yakasına yapıştığı yönünde oldu. İkili arasında çıkan tartışma sonrasında Bailly hoca tarafından ikinci yarıda görev verilmeyen isimler arasında yer aldı. Bunun sonucunda da takım ikinci devrede ilk 12 dakikada 3 gol birden yedi.

Burak Yılmaz “başkanla konuşacağım”

Son gelişmeler ile birlikte Burak Yılmaz 3 Aralık’a kadar görevinde kalıp kalmayacağı konusunda da başkanla bir görüşme yapacağını söyledi. Buna karşılık olarak başkandan bir isteği olduğunu da sözlerine ekleyen genç teknik adam eğer ki isteğim yerine gelmezse o zaman takımın başında kalmayacağım dedi. Bu sözlerin ardından başkanın teklife ne yanıt vereceği ve seçime kadar takımı kimin idare edeceği gibi sorular sorulmaya başladı.

İlginizi Çekebilir;  Beşiktaş’ta keyifler yerinde! Rıza Çalımbay ile Beşiktaş bir başka!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir