Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Futbol
  4. »
  5. Acun Ilıcalı bir futbol takımı daha satın alıyor! İşte sır gibi saklanan o kulüp!

Acun Ilıcalı bir futbol takımı daha satın alıyor! İşte sır gibi saklanan o kulüp!

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
44 0

Türkiye’nin önde gelen isimlerinden Acun Ilıcalı, futbola yatırım yapmayı sürdürüyor. İddiaya göre 2 takım sahibi olan ünlü isim 3. Takımı da almak için kolları sıvadı. Shelbourne ve Hull City derken Ilıcalı o kulübü de satın alıyor. İşte iddialara konu olan o kulüp…

Televizyon sektöründeki başarısı ile isminden bahsettiren Acun Ilıcalı, Futbola olan tutkusunu aldığı takımlar ile de göstermeye devam ediyor. Daha önce “süre bitti” demesinler diye halı saha yaptırdığını açıklayan Ilıcalı, akabinde 2 futbol takımı alarak futbola olan ilgisini göstermeyi başarmıştı. Ancak şuan baktığımızda 3. Futbol takımını da almayı düşünüyor.

Acun Ilıcalı 3. takımı da alıyor!

Halihazırda Shelbourne ve Hull City takımlarının sahibi olan Acun Ilıcalı, TV 8 ve Exxen derken bir futbol takımı daha alacak. Dünyanın tanınan yüzlerinden bir tanesi olan Acun, bu sefer İngiltere veya İrlanda takımı yerine Yunanistan takımı alıyor. İddiaya göre Ilıcalı Atromitos takımını almak için kolları sıvamış durumda. Acun’un takımın tüm hisselerini satın alması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir;  Almanya’da Ferdi Kadıoğlu bombası patlıyor! Ferdi devre arasında Almanya’ya gidebilir…

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir