Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Beşiktaş Haberleri
  4. »
  5. Beşiktaş teknik direktörünü buldu! İşte son 2 aday

Beşiktaş teknik direktörünü buldu! İşte son 2 aday

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
38 0

Şenol Güneş’in istifası ardından boşalan koltuğa oturan Burak Yılmaz ile geçici bir şekilde birkaç maç götüren siyah beyazlılar, teknik direktör arayışlarına hız verdi. Bu anlamda Beşiktaş Ahmet Nur Çebi ve Emre Kocadağ 2 isim üzerinde anlaşma sağladı. Burak Yılmaz’ın yeniden yardımcı teknik direktör olmasını isteyen ikilinin aklından geçen hocalarda netleşti.

Lider ile arasındaki puan farkını her geçen gün eritmek için kolları sıvayan Beşiktaş, zorlu yarışta iyi bir hoca ile yola devam etmek istiyor. Kartal, Şenol Güneş ile yolları ayırınca takımın başına Şenol Güneş’in yardımcısı Burak Yılmaz geçti. Üstelik birde seçim heyecanı yaşayacak olan Beşiktaş’ta gözler şimdiden yeni teknik direktöre çevrilmiş durumda.

Beşiktaş teknik direktörünü buldu mu?

Emre Kocadağ ile Başkan Ahmet Nur Çebi kongre öncesinde teknik direktör arayışlarına hız verdiler. Üstelik adaylarda netleşti. Bunlardan bir tanesi Joachim Löw. Ancak deneyimli teknik adam olmazsa bu seferde listede Sergen Yalçın var. 2 isimden bir tanesini yeni dönemde takımın başına getirmek isteyen siyah beyazlılarda transferlerde ona göre şekillenecek. Özellikle seçimi bekleyen başkanın duruma göre teknik direktör arayışlarını da sonlandırması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir;  Trabzonspor'da Abdullah Avcı ilk maçına hazır

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir