Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Beşiktaş Haberleri
  4. »
  5. Beşiktaş maçı hangi kanalda? Saat kaçta?

Beşiktaş maçı hangi kanalda? Saat kaçta?

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
28 0

Süper Lig’in 11. Haftasında deplasmanda Antalyaspor’a konuk olacak olan Beşiktaş’ta sular bir türlü durulmuyor. Sakatlıklar, istifalar ve olağanüstü seçimli kongre kararları ile birlikte ortalık bir hayli karışmışa benziyor. Bununla birlikte siyah beyazlı ekip zirveden daha fazla kopmakta istemiyor. İşte Beşiktaş maçı hakkında bilinmesi gerekenler…

5.11.2023 tarihinde oynanacak olan Antalyaspor – Beşiktaş karşılaşmasının başlama saati 19:00. 12. Sırada yer alan Antalyaspor zirve mücadelesi veren Beşiktaş’ı evinde ağırlıyor. Şenol Güneş’in istifası, Ahmet Nur Çebi’nin görevi bırakmak istemesi, Burak Yılmaz’ın teknik sorumlu olarak takımın başında yer alması ve asbaşkan değişiklikleri ile çalkantılı günler geçiren Beşiktaş bugün oynanacak olan karşılaşmayı mutlak kazanmak istiyor.

Beşiktaş maçı hangi kanalda?

Süper Lig karşılaşmalarını Beinsports veriyor. Maçta yine bu kanalda olacak. Siyah beyazlılardaki sakatlıklardan dolayı canı sıkkın olan Burak Yılmaz’ın maça nasıl bir 11 ile başlayacağı merak ediliyor. Ghezzal, Amartey, Masuaku, Tayfur Bingöl, Umut Meraş, Colley, Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Uzunhan gibi oyuncular siyah beyazlı ekipte sakat bulunuyor.

İlginizi Çekebilir;  Galatasaray 2-1 Beşiktaş maç özeti

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir