Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Son dakika! Liderlik el değiştirdi! Fenerbahçe 2 – 3 Trabzonspor maçının geniş özeti!

Son dakika! Liderlik el değiştirdi! Fenerbahçe 2 – 3 Trabzonspor maçının geniş özeti!

abaddonn abaddonn - - 3 dk okuma süresi
47 0

Fenerbahçe Süper Lig’in 11. Haftasında karşı karşıya geldiği maçta Trabzonspor’a yenildi. 20’de 20 yapmak için sahaya çıkan sarı lacivertliler böylece lig ve sezondaki ilk yenilgisini de almış oldu. Üstelik maçta İsmail Yüksek kırmızı kart görerek takımını da 10 kişi bıraktı. İşte dev karşılaşmanın özeti…

Fenerbahçe 2 – 3 Trabzonspor maçın geniş özeti

Dk 10: Karşılaşmaya hızlı başlayan Trabzonspor bu dakikada Paul Onuachu ile bulduğu gol ile 1 – 0 öne geçti. Golün asistini ise futbolseverlerin yakından tanıdığı isim Edin Visca yaptı.

İlk yarıda baskın oynayan Fenerbahçe bulduğu gol pozisyonlarını değerlendiremedi ve ilk yarı Trabzonspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

DK 46: 46. dakikada 2. yarıya hızlı başlayan Trabzonspor Milli oyuncu Berat Özdemir ile farkı 2’ye çıkardı.

Dk 47: İkinci yarıda fırtınalar estiren bordo mavililer yeni transfer Nicolas Pepe’nin ayağından bulduğu gol ile karşılaşmada 3 – 0 öne geçti.

Dk 61: Fenerbahçe aradığı golü nihayet Tadic ile penaltıdan buldu. Ceza sahasında yerde kalan pozisyon sonrasında hakem penaltı noktasını gösterdi ve sarı lacivertliler skoru 3 – 1’e taşıdı.

Dk 78: İsmail Yüksek bu dakikada gördüğü ikinci sarıdan kırmızı kart ile takımını 10 kişi bıraktı.

Dk 88: Ceza sahasında yerde kalan Crespo sonrasında hakem yeniden penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Tadic topu direğe nişanladı. Ancak bordo mavili oyuncuların topa dokunmadan ceza sahasına girdiği tespit edildi ve atış tekrarlandı. Yine penaltıyı kullanan Tadic bu sefer hata yapmadı ve bu sefer skoru 3 – 2 yaptı.

Dk 90: Trabzonspor yakaladığı kontra atakta Trezeguet’in asistinde oyuna 2. yarı giren Enis topu ağlara gönderdi ancak VAR devreye girdi ve hakem golü iptal etti. Böylece maç 3 – 2 tamamlanmış oldu.

İlginizi Çekebilir;  DGS Çocuk Gelişimi Puanları

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir