Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Fenerbahçe Haberleri
  4. »
  5. Fenerbahçe’de Becao Trabzonspor maçında yok! Oyuncunun dikkatsizliği adeta başını yaktı!

Fenerbahçe’de Becao Trabzonspor maçında yok! Oyuncunun dikkatsizliği adeta başını yaktı!

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
46 0

Fenerbahçe kritik viraj öncesinde Becao gelişmesi yaşanıyor. Trabzonspor karşılaşmasında savunmada problemler yaşayan ve ideal savunma oyuncuları ile karşılaşmaya çıkamayacak olan sarı lacivertlilerde Becao’nun adeta kendi kendini yaktığı öğrenildi. Ligde üst üste gelen sakatlık haberleri ile savunma konusunda ideal 11’i bozacak olan İsmail Kartal ise öğrencisine çok kızgın.

Fenerbahçe’de Becao ve Fred’den gelen haberler adeta keyifleri kaçırdı. 2 oyuncunun sakatlıklarının ciddi olduğu öğrenilirken özellikle Becao’dan gelen haber keyifleri daha bir kaçırdı. Pendik maçında sakatlanan Becao, Fred ve Samet Akaydın için sarı lacivertliler resmi olarak açıklamada yaptı.

Becao kendini yaktı!

Fenerbahçe’de savunmada Djiku ardından Becao’nun da uzun süre sakat olacağı moralleri alt üst etti. Fred için 2 hafta iyileşme süresi verilirken Becao için ise bu süre 3 ayı bulacak gibi gözüküyor. Fred sakatlandığı an kenardan değişiklik isterken Becao’nun sakat sakat oyuna devam ettiği onun sakatlığının daha da ciddi olmasını sağladığı öğrenildi. Bu gelişme sonrasında oyuncunun fedakarlık yapmak için böyle bir karar aldığı da gelen bilgiler arasında.

İlginizi Çekebilir;  Fenerbahçe’de şok! Yıldız isim takımdan ayrılıyor!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir