Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Fenerbahçe Haberleri
  4. »
  5. Fenerbahçe –Trabzonspor muhtemel 11

Fenerbahçe –Trabzonspor muhtemel 11

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
27 0

Fenerbahçe ile Trabzonspor 11. Hafta karşılaşmasında bugün kozlarını paylaşıyorlar. Lider Fenerbahçe ligde zor günler geçiren ve hoca değişimine giden Trabzonspor’u evinde konuk ediyor. Maç 19:00’da başlayacak. Maçın hakemi ise Zorbay küçük olacak.

Karşılaşma öncesinde lider Fenerbahçe 10 maçta 10 galibiyet alarak yoluna emin adımlarla devam ediyor. İsmail Kartal yönetimindeki sarı lacivertliler Trabzonspor karşısında da mutlak kazanmak istiyor. Bunun yanında Trabzonspor ise Abdullah Avcı ile birlikte çıktıkları 2 karşılaşmadan 4 puan çıkarmayı bildiler. Onlarda Fenerbahçe’nin formda olduğunu bilerek Kadıköy’e geliyorlar.

Fenerbahçe – Trabzonspor muhtemel 11

Fenerbahçe muhtemel 11: Livakovic, Osayi-Samuel, Samet Akaydin, Jayden Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Miha Zajc, Szymanski, İrfan Can Kahveci, Tadic, Dzeko.

Trabzonspor muhtemel 11: Uğurcan Çakır, Rayyan Baniya, Batista Mendy, Eren Elmalı, Stefano Denswil, Mehmet Can Aydın, Berat Özdemir, Edin Visca, Fountas, Abdülkadir Ömür, Paul Onuachu

Maçtan önce Trabzonspor’da yıldız oyuncu Trezeguet’in sakatlığı bulunuyor. O nedenle maçta forma giymesi beklenmiyor. Fenerbahçe’de ise defans bölgesinde İsmail Kartal’ın Oosterwolde’ye şans vermesi bekleniyor.

İlginizi Çekebilir;  Melisa Vargas’tan yıkan haber! Fenerbahçeliler bu habere çok üzülecek!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir