Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Basketbol
  4. »
  5. NBA forması giyen Türk yıldızın sözleşmesi uzatıldı

NBA forması giyen Türk yıldızın sözleşmesi uzatıldı

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
54 0

Türk Milli Basketbol Takımının yıldız oyuncularından olan Alperen Şengün, Houston forması ile mücadelesini 4. Sezonunda da sürdürecek. Sözleşmesinde yer alan opsiyonu kullanan NBA takımı Houston Rockets, milli oyuncu ile sözleşmeyi uzattı.

NBA’de sezon içerisinde henüz 3 maça çıkan ancak bir türlü galibiyet alamayan Houston Rockets buna rağmen Alperen Şengün ile sözleşmeyi uzatma kararı aldı. Oyuncunun performansından memnun olan NBA takımı böylece 4. Sezonda da Alperen ile çalışmalarını sürdürecek.

Alperen Şengün Parlıyor

Bu sezon oynanan 3 maçta da herkesi kendisine hayran bırakan milli oyuncu 3 maçta adeta tüm tabloyu doldurmuş durumda. 19,3 sayı ortalaması, 9,0 ribaunt ve 6,7 asist ortalaması ile mücadele eden yıldız oyuncu adından bahsettirmeye devam ediyor. Gerek hücum gerekse savunma performansını her geçen gün arttıran oyuncunun NBA’de daha uzun süreler kalmak en büyük arzusu.

Daha önce ülkemizde Beşiktaş altyapısından yetişen ve siyah beyazlı ekipte yıldızı parlayan oyuncu kısa sürede NBA elemelerine seçilmeyi başarmış. Pota altında hem hücumda hem de savunmada etkili bir görüntü ortaya koyması onun en büyük avantajlarından bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor.

İlginizi Çekebilir;  Trabzonspor 1 Alanyaspor 0 maç özeti

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir