Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Futbol
  4. »
  5. Aslan, Kasımpaşa’ya karşı pusuya yattı! Hedef galibiyet

Aslan, Kasımpaşa’ya karşı pusuya yattı! Hedef galibiyet

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
35 0

Aslan, tüm gününü Kasımpaşa analizi ile geçiriyor. Fenerbahçe ile zirve konusunda büyük bir rekabet içerisinde olan Galatasaray, bu hafta oynayacağı Kasımpaşa maçını muhakkak kazanmak istiyor. Okan Buruk analizler ile takımı desteklerken Kasımpaşa’ya özel pek çok taktikte bu anlamda çalışılıyor.

03.11.2023 Cuma günü 11. Hafta açılış karşılaşmasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan sarı kırmızılılar rakibini yenerek hafta içi oynayacakları Şampiyonlar Ligi karşılaşmasına moralli çıkmak istiyor. Sahaya ideal 11’i ile çıkmak isteyen sarı kırmızılılarda tek hedef var o da galibiyet!

Aslan, Kasımpaşa’yı avlamak istiyor

Süper Lig’de zirve mücadelesini sürdüren Galatasaray, gözünü ligde yoluna doludizgin devam eden Kasımpaşa’ya çevirmiş durumda. Bu akşam oynanacak olan karşılaşmada tribünlerde boş yer kalması beklenmiyor. Taraftarını da arkasına alacak olan sarı kırmızılar böylece Kasımpaşa karşısında mutlak bir galibiyet almak istiyor.

Okan Buruk, savunmada çok beğenilen Abdülkerim Bardakçı’yı son antrenmanlarda savunmanın solunda deniyor. Bu bölgede Angelino’nun performasından memnun kalmayan teknik direktör alternatifleri denemeye başladı bile. Çözüm konusunda da ilk alternatif Abdülkerim Bardakçı gibi gözüküyor.

İlginizi Çekebilir;  Kopenhag - Galatasaray maçı muhtemel 11’i

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir