Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Galatasaray Haberleri
  4. »
  5. Galatasaray transfer harekatına başlıyor! Ocak ayında transferde o mevki öncelikli olacak!

Galatasaray transfer harekatına başlıyor! Ocak ayında transferde o mevki öncelikli olacak!

abaddonn abaddonn - - 1 dk okuma süresi
40 0

Galatasaray yönetimi yüksek maliyetli bir kadro kurmasına ve takımı yıldızlarla doldurmasına rağmen bazı bölgelerde bir türlü istediğini alamadı. Bu bölgelerden bir tanesi de orta saha bölgesi. İngiltere’den transfer edilen Tanguy Ndombele’nin yeterli performansı göstermediği bu çerçevede o bölgeye de bir transfer yapmanın hesapları yapılıyor.

Tarihin en pahalı kadrosunu kuran Galatasaray’da bazı bölgeler için S.O.S. sinyalleri çalınıyor. Sarı kırmızılı ekip tarafından özellikle orta saha ve sol bek için transfer görüşmeleri yapılmaya başlandı bile.  Sol bekte Angelino’nun performansı beğenilmezken orta sahaya transfer edilen Tanguy Ndombele’nin performansının yetersiz olması da dikkatlerden kaçmadı.

Galatasaray orta sahaya takviye yapacak!

Ndombele’nin kontratının feshedilmesi gündeme gelirken 8 numaraya yeni bir takviye yapmanın hesapları yapılıyor. Buna göre sarı kırmızılılar Okan Buruk’un direktifleri kapsamında o bölgeye iyi bir oyuncu almanın peşinde. Bu sene hem ligde hem de Avrupa’da başarılı performans gösteren takıma takviye yapacak olan yönetim, takımdan şampiyonluk bekliyor.

İlginizi Çekebilir;  Galatasaray transfer için yoğun çaba sarf ediyor! İşte aslanın son gözdesi!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir