Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Beşiktaş Haberleri
  4. »
  5. Beşiktaş asbaşkan değişimi ile gündemde! Yeni asbaşkan…

Beşiktaş asbaşkan değişimi ile gündemde! Yeni asbaşkan…

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
39 0

Beşiktaş’ta sular durulmuyor. Yönetim krizi ile sezona devam eden Beşiktaş, seçimli olağanüstü kongre kararı almasının ardından pek çok değişim yaşadı. Bunlardan bir tanesi de Serhan Çetinsaya’nın yerine asbaşkanlık koltuğuna gelen Ali Bayrak oldu.

Beşiktaş tarafından yapılan açıklamada Serhan Çetinsaya’nın istifa etmesi nedeniyle boşalan koltuğa Ali Bayrak getirilmiştir denildi. Siyah beyazlı kulüp böylece Kasım ayı itibari ile yapılacak olan seçimlerde asbaşkanlık koltuğunda Ali Bayrak ile girecek.

Beşiktaş resmi açıklama yayınladı

Kulüp tarafından yapılan resmi açıklamaya göre boşalan asbaşkanlık koltuğuna Ali Bayrak getirildi. Serhan Çetinsaya’nın istifasının kabul edildiği de yapılan açıklama arasında yer aldı. Buna göre yedek üye olarak görev yapan Bayrak’tan boşalan koltuğa da yedek üye olarak Bilgihan Cenk Sürmen getirildi.

İstifa eden Serhan Çetinsaya’nın başkan adayı olup olmayacağı ise merak konusu oldu. Kulislerde konuşulan en önemli durum ise Başkan Çebi’nin aday olmayacağı ve onun yerine Serhan Çetinsaya’yı destekleyeceği yönünde. Buna göre Beşiktaş’ta başkan adayı olan Hasan Arat haricinde şuana kadar açıklanan başka bir aday bulunmuyor.

İlginizi Çekebilir;  İspanyollar Arda güler ile ilgili kötü haberi paylaştı “sakatlandı”

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir