Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Galatasaray Haberleri
  4. »
  5. Galatasaray’da telefonlar onun için çalıyor! Taliplerin ardı arkası kesilmiyor!

Galatasaray’da telefonlar onun için çalıyor! Taliplerin ardı arkası kesilmiyor!

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
30 0

Galatasaray’da başarısı ile göz dolduran Abdülkerim Bardakçı için taliplerin ardı arkası kesilmiyor. Ligde ve Avrupa’da başarılı bir dönem geçiren oyuncu aynı zamanda Milli Takım performansı ile de çok konuşuluyor. Hal böyle olunca yıldız oyuncu için pek çok dedikodu da ortaya atılıyor. Hatta telefonlar asla susmuyor.

Galatasaray’ın oyunu ile göz dolduran başarılı bek oyuncusu Abdülkerim için telefonlar adeta susmuyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi maçlarında ortaya koyduğu performans ile adından bahsettiren Abdülkerim, gerçekten bu anlamda oldukça üstün performanslar ortaya koyuyor. Son olarak Manchester United ve Bayern Münih maçlarında yıldız oyuncu büyük takdir toplamıştı.

Devleri peşine taktı!

Abdülkerim’in aynı zamanda çok yönlü bir oyuncu olması da oyuncuya ilgiyi artırıyor. Sadece defansın göbeğinde değil aynı zamanda sol tarafta da başarıyla oynayabiliyor. Mukavele tarihi ise oyuncunun 30 Haziran 2025. Şu ana kadar gösterdiği performans ile de adından söz ettiren deneyimli oyuncu anlık olarak piyasa değerini de 7.5 milyon € civarına çıkarmış bulunuyor.

İlginizi Çekebilir;  Beşiktaş'tan dikkat çeken transfer atağı

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir