Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Fenerbahçe Haberleri
  4. »
  5. Fenerbahçe’de Sebastian Szymanski performansı ile büyülemeye devam ediyor

Fenerbahçe’de Sebastian Szymanski performansı ile büyülemeye devam ediyor

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
27 0

Fenerbahçe’ye bu sezon katılan ve gösterdiği performans ile sadece Türkiye’de değil Avrupa’da adından söz ettiren Sebastian Szymanski performansı ile büyülemeye devam ediyor. Bu sezon çıktığı 10 karşılaşmada 6 gol 3 asist ile adeta yıldızlaşan oyuncu en verimli sezon başlangıcına imza atmış durumda.

Fenerbahçe’nin ligde 10’da 10 tüm kulvarlarda ise 19 maçta 19 galibiyet alarak rekorlar kırdığı 2023 – 2024 sezonunda Sebastian Szymanski’de adından sıkça bahsettiriyor. Üstelik yıldız oyuncu sadece ülkemizde değil tüm dünyada ismini duyurmayı başarmış durumda. 24 yaşındaki oyuncu son olarak Pendikspor’u 5 – 0 ile geçen Fenerbahçe’de 2 asiste imza atmıştı.

Euzebiusz Smolarek “büyüleyici performans” Szymanski

Feyenoord, Borussia Dortmund, Bolton Wanderers, Racing Santander formaları giyen efsane forvet Euzebiusz Smolarek oyuncu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özet olarak oyuncu hakkında son derece atlet ve yetenekli olduğunu ifade eden Smolarek, oyuncunun büyüleyici performansının şaşırtıcı olmadığını sözlerine ekledi.

Kendisine Szymanski sorulduğunda onun son derece yetenekli ve atlet bir oyuncu olduğunu belirttiğini söyleyen yıldız forvet, Fenerbahçe’nin de oyuncu için son derece iyi bir seçim olduğunu sözlerine ekledi.

İlginizi Çekebilir;  Fenerbahçe - Hatayspor maçını canlı veren kanallar hangileri? Şifresiz izlenebiliyor mu?

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir