Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Futbol
  4. »
  5. Galatasaray Angelino’nun bonservisini almaya yakın! Sadece 4 maç sonra…

Galatasaray Angelino’nun bonservisini almaya yakın! Sadece 4 maç sonra…

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
43 0

Galatasaray’da bir türlü beklentileri karşılayamayan Angelino için karar maçları başladı. Sadece 4 maça daha çıkarsa eğer oyuncu o zaman sözleşme gereği satın alma opsiyonu devreye girecek. Bu şekilde de Galatasaray oyuncunun bonservisini almak durumunda kalacak.

Galatasaray, kiraladığı Angelino için 20 maçlık satın alma opsiyonu koymuştu. Bu durumda 6 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecek oyuncu için kara kara düşünmeye başladılar. Çünkü oyuncunun performansı yeterli bulunmazken üstüne 6 milyon Euro gibi bir bonservis verilecek olması da yönetimi düşündürüyor.

Galatasaray, Angelino’nun bonservisini alacak mı?

26 yaşındaki sol bek, Galatasaray’da beklentileri henüz karşılayabilmiş değil. Gerek lig gerekse Avrupa performansı olarak baktığımızda sarı kırmızılı takım ile mücadele eden oyuncu istenilen performansı sahaya yansıtamadı. Bu nedenle sarı kırmızılılar bonservis harici farklı çözümleri düşünmeye şimdiden başladılar.

Galatasaray’da Bayern Münih karşısında şans verilmeyen deneyimli oyuncunun yerine sol bekte Kazımcan oynatılmıştı. Ancak o da bekleneni veremedi ve özellikle ilk goldeki hatası ile dikkatleri üzerine çekti. Bunun ardından sarı kırmızılılar için devre arasında sol bek takviyesi dahi gündeme geldi.

İlginizi Çekebilir;  Avrupa’da herkes gözünü Icardi’ye dikti! Icardi için Galatasaray’ın kapısını aşındıracaklar!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir