Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Bilgi
  4. »
  5. Mauro Icardi kimdir? Mauro Icardi kaç çocuğu var? Icardi fotoğrafları Galatasaray…

Mauro Icardi kimdir? Mauro Icardi kaç çocuğu var? Icardi fotoğrafları Galatasaray…

abaddonn abaddonn - - 5 dk okuma süresi
40 0

Galatasaray’ın dünyaca ünlü yıldız forveti Mauro Icardi kimdir? Icardi’nin kaç çocuğu var? Mauro Icardi saç stili nedir? Icardi istatistikleri gibi tüm sorularınızı burada yanıtlıyoruz.

Çoğu kişi Icardi’nin gerçek adını dahi bilmez. Çünkü o kadar uzun ki ancak kısaltılmış akılda kalır. Gerçek adı “Mauro Emanuel Icardi Rivero” olan oyuncu 19 Şubat 1993 yılında dünyaya gelmiştir. Arjantinli milli futbolcu olan Icardi, Galatasaray ile birlikte Türk Futbol Tarihi’ne adını altın harflerle kazımayı başarmıştır. Attığı ve attırdığı goller ile birlikte kişiliği bakımından da oldukça takdir toplamış ve taraftarın gönlünde taht kurmuştur.

Mauro Icardi kimdir?

Futbolculuğu kadar özele hayatı ile de gündeme gelen Icardi için pek çok spekülasyon yapmak mümkün. Ancak en kolayı ise genel olarak Wanda Nara üzerinden Icardi’yi tanımaktır. Çünkü kendisinden çok magazin gündemini eşi meşgul etmektedir.

Çocukluğunda daha fakir bir aileden gelen Icardi, futbolculuğa Vecindario’da başlamıştır. Burada altyapı takımlarında forma giyen yıldız oyuncu ardından Barcelona’nın gençlik takımlarında oynamıştır. 2011’de Sampdoria ile İtalya macerasına başlayan yıldız isim ardından Inter Milan’a transfer olarak dünyanın dikkatini çekmeyi başarmıştır. Takımında geçirdiği 6 sezon ile birlikte adından bahsettiren yıldız oyuncu 2 sezonda gol kralı olmuştur. 2019 yılında kiralandığı PSG’ye daha sonra 50 milyon € bonservis bedeli ile satılmıştır. Ardından da Galatasaray onu 10 milyon € karşılığında satın almıştır.

Mauro Icardi özel hayatı

Mauro Icardi özellikle Wanda Nara ile evliliğiyle gündem oldu. Eski takım arkadaşı ile evli olan Wanda Nara daha sonra Icardi ile olan ilişkisi ifşa olunca Maxi Lopez’den ayrılarak Icardiyle birlikte oldu. 2014 yılında evlenen Mauro Icardi kaç çocuğu var sorularına da böylece 2015 yılında doğan Francesca ve 2016 yılında doğan Isabella isimli çocukları olduğunu söyleyerek cevap verebiliriz. Wanda Nara evliliği onun başına çok işler açsa dahi o bir şekilde eşinden hiçbir zaman vazgeçmedi ve Galatasaray’a transferi dahi eşi nedeniyle bir dönem çıkmaza girdi. Hatta bu nedenle 2018 yılında Arjantin Milli Takım kadrosundan dahi çıkartıldı.

İlginizi Çekebilir;  Galatasaray - Beşiktaş maçı muhtemel 11'ler

Icardi istatistik ve goller

Icardi istatistik konusunda Türkiye’de aradığından daha fazlasını buldu. Türkiye’de özellikle “Aşkın Olayım” şarkısı ile adından bahsettiren oyuncunun istatistikleri ise 33 maç 32 gol 8 asist olarak karşımıza çıkmakta. Icardi goller konusunda oldukça becerikli bir oyuncu. Bunu da zaten Galatasaray’ın tarihine geçerek kanıtladı. Bu kadar kısa sürede 32 gole ulaşmış olması onun adını efsaneler arasında yazdırdı. Üstelik henüz ligde ve Avrupa’da oynayacağı daha çok karşılaşma var. O nedenle Icardi fotoğrafları Galatasaray ile daha çok karşımıza çıkacaktır.

Özellikle Icardi’nin Galatasaray’da sarı saç stili ile karşımıza çıkması taraftarların büyük bir kısmını da etkilemişe benziyor. Hem sarı kırmızılı renklere gönül verdiğini gösteren Icardi hem de farklı stili ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Icardi hakkında

Mauro Icardi, sarı kırmızılı taraftarların gönlünde Türkiye’de taht kurmuş durumda. Sadece sahada değil aynı zamanda özel hayatı ile de büyük bir saygı kazanmayı başardı. Şu ana kadar toplam 73.33 milyon € bonservis bedeli ödenmiş böylesine büyük bir futbolcunun ülkemize gelmesi zaten bazı şeylerin değiştiğini gösteriyor. Bunun yanında yaş itibari ile de 30 yaşında olması da işin güzelliğini gösteren ayrı bir etmen. Bir futbolcunun oynadığı son maç olması niteliğindeki maçı Galatasaray’da yapmak istediğini yani jübilesini burada yapmak istediğini de her seferinde dile getiriyor. İşte sizlere bazı Icardi fotoğrafları Galatasaray ile yazımızı sonlandırıyoruz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir