Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Beşiktaş Haberleri
  4. »
  5. Beşiktaş, Gaziantepspor karşısında kazanmak zorunda

Beşiktaş, Gaziantepspor karşısında kazanmak zorunda

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
41 0

Süper Lig’de zirve yarışından uzaklaşan Beşiktaş, seri galibiyetleri le yeniden zirveye ortak olmanın hesaplarını yapıyor. Hem ligde hem de Avrupa’da zor günler geçiren siyah beyazlı takım Gaziantepspor karşılaşmasını adeta bir çıkış maçı olarak görüyor.

Şenol Güneş’in istifasının ardından olağanüstü seçimli kongre kararı alan Başkan Ahmet Nur Çebi’de siyah beyazlıların aldığı sonuçlara göre yeniden başkan adayı olup olmamak konusunda karar verecek. Özellikle farklı isimlerin Çebi’nin başkan adayı olup olmayacağını gördükten sonra karar vereceği de gelen bilgiler arasında. Bunların başında Tevfik Yamantürk ve Emre Kocadağ yer alıyor.

Beşiktaş çıkış peşinde

Süper Lig’in 10. Haftasında bugün evinde Gaziantepspor ile karşılaşacak olan siyah beyazlı ekip çıkış arıyor. Ligde ve Avrupa’da aldığı kötü sonuçların ardından kredisini hızlıca tüketen ekip ligde zirve yarışından uzakta yer alıyor.

Avrupa kupasında da istediğini bulamayan siyah beyazlılar grubunda son sırada yer alıyor. Özellikle grubunun tam dişine göre olduğu düşünülürse son maç öncesinde orada da bir toparlanma ve art arda alacağı galibiyet ile gruptan çıkmanın hesaplarını yapmaya başlayabilir. Bunun için de önündeki Gaziantepspor maçı ile çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.

İlginizi Çekebilir;  Antalyaspor 3 – 2 Beşiktaş geniş maç özeti

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir