Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Futbol
  4. »
  5. Fatih Karagümrük – Trabzonspor muhtemel 11

Fatih Karagümrük – Trabzonspor muhtemel 11

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
49 0
Fatih Karagümrük – Trabzonspor

Süper Lig 10. Hafta karşılaşmaları ile devam ediyor. 10. haftada 29.10.2023 tarihinde Fatih Karagümrük ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Abdullah Avcı’nın takımın başında 2. sefer çıkacağı karşılaşma öncesinde Pendikspor 18. Trabzonspor ise 7. sırada yer alıyor.

Karagümrük ile Trabzonspor Pazar günü saat 16:00’da karşı karşıya geliyor. Karşılaşma öncesinde 2 takımında muhakkak kazanması gerekiyor. Özellikle henüz 8 hafta sonra teknik adam değişikliğine giden bordo mavililerde Abdullah Avcı 2. sınavına çıkacak.

Fatih Karagümrük – Trabzonspor muhtemel 11’ler

Fatih Karagümrük muhtemel 11: Emre Bilgin, Davide Biraschi, İbrahim Dresevic, Federico Ceccherini, Nazım Sangare,  Marcus Rohden, Can Keles, Sofiane Feghouli, Levent Mercan, Güven Yalçın

Trabzonspor muhtemel 11: Uğurcan Çakır, Rayyan Baniya, Batista Mendy, Eren Elmalı, Stefano Denswil, Mehmet Can Aydın, Berat Özdemir, Edin Visca, Enis Bardhi, Abdülkadir Ömür, Paul Onuachu

Trabzonspor geçtiğimiz hafta Abdullah Avcı yönetiminde Alanyaspor ile karşılaştı ve maçı 1 – 0 galip tamamladı. Fatih Karagümrük ise büyük bir sürprize imza atarak Adanaspor’u 2 – 0 ile geçmeyi başardı. Bu hafta bakalım hangi takım kazanacak?

İlginizi Çekebilir;  Trabzonspor'da Abdullah Avcı ilk maçına hazır

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir