Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Futbol
  4. »
  5. Süper Lig 10. Hafta Cuma günü oynanan karşılaşmaların sonuçları

Süper Lig 10. Hafta Cuma günü oynanan karşılaşmaların sonuçları

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
49 0
süper lig

Süper Lig 10. Hafta açılış karşılaşmalarında dün 2 maç oynandı. Kasımpaşa – İstanbulspor ile Hatayspor’da Kayseripspor ile karşılaştı. Gollü olarak geçen maçların seyir zevki de bir hayli yüksekti. İşte açılış maçlarında alınan skorlar…

Hatayspor 1 – 2 Kayserispor

Hatayspor evinde konuk ettiği Kayserispor’a 2-1 yenildi. Kayserispor’un gollerini 33’te Burak Bekaroğlu kendi kalesine atarken 47’de ise Carlos Mane’nin asisti ile Aylton kaydetti. Hatayspor’un tek golü ise 68’de penaltıdan Renat Dadashov’dan geldi. Bu sonuçların ardından Kayserispor 6. sıraya yükselirken Hatayspor ise 8. sırada kaldı.

Kasımpaşa 3 – 1 İstanbulspor

10. hafta karşılaşmasında 2 İstanbul ekibi karşı karşıya geldi. Kasımpaşa’nın zorlanmadan evinde kazandığı maçta tam 4 gol vardı. Ev sahibi ekibin gollerini Mamadou Fall (32), Aytaç Kara (56), Julien Ngoy (72) kaydetti. İstanbulspor’un tek golü ise Emir Kaan Gültekin (76) kaydetti. Bu sonuçların ardından Kasımpaşa ligde 3. sıraya kadar yükselirken İstanbulspor ise 19. sırada yoluna devam ediyor.

Süper Lig’de bugün ise 4 karşılaşma var. Öne çıkan karşılaşma ise Çaykur Rizespor – Galatasaray olarak görünüyor. Maç saat 19:00’da başlayacak.

İlginizi Çekebilir;  Ligler ne zamana kadar ertelenecek?

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir