Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Galatasaray Haberleri
  4. »
  5. Wanda Nara şok etmeye devam ediyor! Icardi küçükken aç kalmamak için…

Wanda Nara şok etmeye devam ediyor! Icardi küçükken aç kalmamak için…

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
54 0

Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara açıklamaları ile gündem olmaya devam ediyor. Son olarak eşi Mauro Icardi hakkında yaptığı açıklamada Icardi’nin küçüklüğünden bahseden Wanda Nara, onun aç kalmamak için avlandığını söyledi.

Wanda Nara, La Nation’a verdiği röportajda merak edilen pek çok soruyu cevapladı. Mauro Icardı hakkında da ilginç sözler söyleyen Nara, kendisinin eskiden daha kıskanç olduğunu söylemeden edemedi. Eşi hakkında da konuşan Nara, Icardi’nin ailesinin mütevazi olduğunu da sözlerine ekledi.

Icardi küçükken avlanıyormuş

Taraftarlar ile her anlamda özel bir bağ kuran ünlü çift, zaman zaman özel hayatları ile de gündeme geliyorlar. Son olarak Galatasaray’da başarısı ile dikkat çeken Icardı, eşi ile birlikte İstanbul’da mutlu olduklarını da sözlerine ekledi.

Wanda Nara ise röportajlarında Icardı hakkında konuşmaktan asla geri adım atmıyor. Icardi’nin çocukluk zamanlarının zorlu geçtiğini sözlerine ekleyen Wanda Nara, çocukken eşinin çok parası olmadığını ve hatta aç kalmamak için avlanmaya çıktıklarını söyledi. Aslında bu durum biraz ütopik olarak kulağa gelse dahi Wanda Nara’nın açıklamalarının bu yönde olduğu görülüyor.

İlginizi Çekebilir;  Adana Demirspor 0 – 0 Fenerbahçe maç özeti izle

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir