Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Fenerbahçe Haberleri
  4. »
  5. Fenerbahçe’de şok! İsmail Kartal Avrupa Ligi’nde 8 futbolcuyu…

Fenerbahçe’de şok! İsmail Kartal Avrupa Ligi’nde 8 futbolcuyu…

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
51 0
İsmail Kartal

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Avrupa Ligi maçı öncesinde kararını açıkladı. Buna göre Kartal lig maçları öncesinde 8 futbolcuyu dinlendirme kararı aldı. Perşembe günü Ludogorets ile karşılaşacak olan sarı lacivertli ekip böylece 11’de rotasyona gidecek.

Ligde ve Avrupa’da yoluna doludizgin devam eden Fenerbahçe, bir yandan performansları diri tutmaya çalışıyor. Bu nedenle Avrupa Ligi maçları öncesinde takımda bir takım rotasyonlar yapılacak. İsmail Kartal’ın oynamayan oyunculara ağırlık vermesi ve maça öyle bir kadro ile çıkması bekleniyor.

İsmail Kartal Konferans Ligi Rotasyonu

Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde rotasyonlu bir kadro ile karşımıza çıkıyor. Teknik patron Kartal, özellikle ileri uçta Ryan Kent, Batshuayi, Mert Hakan Yandaş ve Cengiz Ünder gibi isimlere şans verecek. İleri ucu komple değiştirecek olan sarı lacivertliler böylece her bir oyuncunun form kazanmasını sağlayacak.

Dün yaptığı antrenmanla hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe, böylece Perşembe günü maçta karşı karşıya geleceği rakibini rotasyonlu bir kadro ile ağırlayacak. Ülke puanını da yakından ilgilendiren bu maç öncesinde Fenerbahçe’nin tek isteği kazanmak.

İlginizi Çekebilir;  Beşiktaş – Fenerbahçe maçı muhtemel 11’ler

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir