Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Galatasaray Haberleri
  4. »
  5. Dış basında gündem Galatasaray! Rams Park Cehennemi, Islık konseri…

Dış basında gündem Galatasaray! Rams Park Cehennemi, Islık konseri…

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
50 0
galatasaray bayern

Galatasaray evinde 3-1 gibi bir skorla Bayern Münih’e kaybetse dahi bu maç hafızalardan silinmeyecek. Taraftarı ile sahada oynanan oyun ile ve daha pek çok farklı unsur ile hafızalara şimdiden kazınmış durumda. Özellikle taraftarın sevgilisi Mauro Icardi’nin fedakarlık yaparak oynaması da farklı bir ambiyans.

Galatasaray – Bayern Münih maçı sonrasında dış basında sessiz kalamadı. Özellikle taraftarın göstermiş olduğu etki dış basında büyük yankı uyandırdı. Rams Park cehennemi, ıslık konseri gibi atılan başlıklarda adeta bu durumun habercisi niteliğinde oldu. İşte dış basında dünkü maça dair yansıyanlar…

Dış basında Galatasaray

  • ESPN gazetesi, 70 dakika kadar baskının sürdüğünü belirtirken tüm bunlara rağmen Bayern Münih’in cılız gelişen ataklarında 3 gol bulduğunu söyledi.
  • La Gazzetta Dello Spor ise Icardi Galatasaray’a yetmedi diye bir başlık attı. Yıldız oyuncunun performansına dikkat çeken gazete, Icardi’yi yere göğe sığdıramadı.
  • Welt gazetesi ise BAyern Münih’in son derece zorlu bir galibiyet aldığının altını çizdi.
  • AS gazetesi ise Bayern Münih’in İstanbul’u fethettiğini yazdı. Ev sahibinin bulduğu pozisyonları değerlendiremediğinin de altını çizdi.
İlginizi Çekebilir;  Fenerbahçe çok istedi ancak o Ocak ayında Galatasaray’a imza atıyor!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir