Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Beşiktaş Haberleri
  4. »
  5. UEFA Konferans Ligi hakemleri belli oldu? Fenerbahçe, Beşiktaş…

UEFA Konferans Ligi hakemleri belli oldu? Fenerbahçe, Beşiktaş…

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
49 0
uefa konferans ligi

UEFA Konferans Ligi kapsamında mücadele eden Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın oynayacağı karşılaşmaların hakemleri belli oldu. Konferans Ligi’nde 3. hafta maçları ile birlikte takımlarımız son düzlük öncesi muhakkak galibiyet almanın hesaplarını yapıyor.

UEFA Konferans Ligi’nde mücadele eden Fenerbahçe ve Beşiktaş’a atanan hakemler belli oldu. Bodo/Glimt ile karşılaşacak olan Beşiktaş ve Ludogorets ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’nin maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.

Beşiktaş’a Sırp, Fenerbahçe’ye İspanyol hakem

Beşiktaş’ın Perşembe günü mücadele edeceği takımda böylelikle netlik kazandı. Siyah beyazlıların karşılaşmasını Sırp Nenad Minakovic yönetecek. VAR ve AVAR’da da yine Sırp hakemler yer alacak.

Fenerbahçe’nin H Grubunda oynayacağı karşılaşmada ise İspanyol hakem Guillerme Cuadra düdük çalacak. VAR ve AVAR hakemleri de yine İspanyollardan oluşacak. Temsilcilerimiz maçlarını Perşembe günü oynayacak.

Oynanacak olan maçlar öncesinde D grubunda yer alan Beşiktaş 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 3. sırada yer alıyor. H grubunda yer alan Fenerbahçe ise 2 maçta elde ettiği 2 galibiyet ile grubunda lider konumda. Temsilcilerimiz maçlarını kazanarak hem gruptan çıkma yolunda avantaj elde etmek istiyor hem de ülke puanına katkı sağlamak istiyor.

İlginizi Çekebilir;  Beşiktaş, Rıza Çalımbay ile ilk maçın çıkıyor

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir