Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Fenerbahçe Haberleri
  4. »
  5. Fenerbahçe’de şok! Yıldız isim takımdan ayrılıyor!

Fenerbahçe’de şok! Yıldız isim takımdan ayrılıyor!

abaddonn abaddonn - - 4 dk okuma süresi
60 0
fenerbahçe

Jorge Jesus ile yolları ayırdıktan sonra yeniden yapılanmaya giden Fenerbahçe, İsmail Kartal ile dolu dolu yoluna devam ediyor. Tüm kulvarlarda 17’de 17 yapan sarı lacivertliler ligde de 9’da 9 yapmanın heyecanını yaşıyor. Bu anlamda yeni sezon kadro yapılanmasını da şimdiden düşünmeye başlayan ekipte ocak ayında bir yıldız isim takımdan ayrılabilir.

Bu yıl yaz transfer sezonunda kadrosunu Dzeko, Tadic, Szymanski, Fred ve Cengiz Ünder gibi yıldız isimlerle güçlendiren Fenerbahçe aynı zamanda bazı isimler ile de yollarını ayırdı. Arda Güler, Attila Szalai, Enner Valencia gibi yıldızları ile yollarını ayıran sarı lacivertli ekipte transfer dönemi bitmek bilmiyor.

Fenerbahçe’de o isim kadroda düşünülmüyor!

Kadroda düşünülmediği için mutsuz olan Ryan Kent iddialara göre Ocak ayında takımdan ayrılabilir. Özellikle Premier Lig’den ilginin olduğu Ryan Kent, buradaki alt seviye kulüplerin oyuncunun durumunu mercek altına aldığı biliniyor. Süper Lig’de forma şansı bulamadığı için mutsuz olan oyuncu ise Fenerbahçe’ye geldiği için pişman!

Yaz transfer sezonunda oldukça hareketli günler geçiren Fenerbahçe ise takımda oynamayan Ryan Kent’in gidişi ile maaş bütçesinde rahatlamak istiyor. Buna göre yıldız isim Ocak ayında takımdan ayrılarak İngiltere Ligi’ne transfer olabilir.

Acun Ilıcalı’dan Hull City hakkında şok açıklama! 10 dakikada karar verdim!

İngiltere Championship takımlarından Hull City’nin patronu Acun Ilıcalı takım hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Özellikle söyledikleri arasında kurduğu bir cümle ise dikkatli gözlerden kaçmadı. Hull City’i satın alıp almama konusunda kararını 10 dakikada verdiğini söyleyen Ilıcalı, futbola olan ilgisini de bu şekilde belirtmiş oldu.

İlginizi Çekebilir;  Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde bu ihtimallerle tur atlıyor!

21.10.2023 tarihinde oynanan karşılaşmayı 90+5’te yediği golle Southampton karşısında kaybeden Hull City, ligde 12. sırada yer alıyor. Maç hakkında da açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, böyle şeylerin olabileceğini söyleyerek moralini bozmadığını ifade etti. Bunun yanında Hull City’nin haftaya oynanacak olan karşılaşmayı kazanacağını da iddia eden Ilıcalı, önemli olan taraftarla bütünleşmek dedi.

Hull City’nin lig performansı nasıl?

İngiltere Championship takımlarından Hull City 12. hafta karşılaşmalarının ardından 4 galibiyet 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile 12. sırada kendisine yer bulmuş durumda. 17 gol atan takım 16 gol yiyerek +1 averaj yakalamış durumda. Son maçlarda bir düşüş göze çarpsa da lige oldukça iyi başlaması onlar için oldukça önemli. Aynı zamanda takımdaki denge ve uyumda iyi gidiyor. Taraftar desteğini de arkasına alan takımın en önemli amacı Premier Lig’e çıkabilmek.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir